US Open Tennis Corporate Suite

In keeping with the year-to-year suite parameters, Roadwerx was tasked with giving an existing space a refreshed look and feel without major construction or a sizable budget.  Upon entry to the suite, guests were welcomed by the custom-built, modern reception desk as well as a 10’w x 4’h illuminated graphic lightbox featuring a wide angle image of a packed Arthur Ashe Stadium. To brighten up the space and make the area look larger, all dark wood kitchen cabinetry were refaced with a light wood laminate. Soft touch hardware was installed on the cabinets to keep the surfaces sleek.  The interior of the suite was furnished with plush grey sofas, metallic and glass coffee and side tables, and complimentary décor accents to complete the contemporary design. Custom 16 device charging stations were built into the cabinetry for easy access to all guests.  The room’s main focal point were two graphic walls that featured three-dimensional, large-scale photography placed on the walls in a grid pattern showcasing the previous year’s US Open Champions.

  • Categories: Permanent Installations